KOTI-lehti uudistuu, myös nimi muuttuu

Vuoden 2014 alusta KOTI-lehti ilmestyy Koti ja maaseutu -nimisenä. Lehti on entistä luettavampi ja kiinnostavampi. Vuorovaikutteisuus lukijoiden kanssa lisääntyy Maa- ja kotitalousnaisten uudistuneen nettisivun ja Facebook-sivun välityksellä.

Maaseudun ilmiöt ja ihmiset, eritoten maa- ja kotitalousnaiset, ovat enemmän esillä. Hieman entistä korkeampi lehti antaa tilaa monipuoliselle tekstien ja kuvien käytölle. Uusia palstoja ovat Maaseutu elää, Ruokaneuvot ja Meidän mukulat vuoden alusta sekä Maaseudun nainen toukokuusta alkaen.

Koti ja maaseutu -lehti on suunnattu lukijalle, joka on kiinnostunut kodin hoidosta ja perheen asioista, hyvästä ruuasta sekä maaseutuyrittämisestä. Lehti esittelee ajankohtaista ja asiantuntevaa tietoa terveydestä, ihmissuhteista ja ilmiöistä. Lehdessä on hyvät, ajankohtaiset ruokaohjeet, käsitöitä, pihoja ja puutarhoja.

75. vuosikerta starttaa tammikuussa

Lehti ilmestyi vuosina 1939–1969 nimellä Maatalousnainen ja vuosina 1970–2013 nimellä KOTI.

Koti ja maaseutu -lehti ilmestyy kymmenen kertaa vuodessa. Kestotilaus on 48 € vuodessa, vuositilaus 58 € ja 5 lehteä 29 €. Tilaukset asiakaspalvelu (at) koti-lehti.fi tai KOTI-lehden tilaussivulta.

Jaa