Lähde mukaan Ahvenanmaan sadonkorjuujuhlaan 17. - 19.9.2020

Katsomme tulevaisuuteen toiveikkaina. Suunnittelemme jälleen matkaa Ahvenanmaan sadonkorjuujuhlaan syyskuussa viime vuoden matkalaisilta saadun hyvän palautteen innoittamina. Toivottavasti pahin korona-aika on jo takana ja pääsemme toteuttamaan matkan.

Sadonkorjuujuhla on upea kokemus, jossa yhdistyvät maanviljely, ruoantuotanto sekä paikallinen ruoka- ja käsityökulttuuri

Matkallamme suuntaamme Ahvenanmaalla tutustumaan avoimille maatiloille, joissa maistelemme kauden raaka-aineista valmistettuja makupaloja ja juomia sekä tapaamme ruoantuottajia. Kotiinviemisiksi voimme ostaa paikallisia artesaaniruokia sekä käsitöitä.

Aikaa on varattu myös tutustua Maarianhaminan idylliseen kaupunkiin. Laivamatkan aikana ryhmällemme on järjestetty omaa ohjelmaa, Estradille astuvat mm. Koti ja ja maaseutu -lehden monille lukijoille tuttu ihmissuhdeasiantuntija Liisa Välilä puolisonsa Juhan kanssa. Yhdessä syöminen on yksi matkamme tärkeitä asioita, joten matkaan sisältyvät yhteinen buffet-illallinen menomatkalla laivalla sekä kolmen ruokalajin illallinen ravintola Indigossa Maarianhaminassa.

Tervetuloa matkaan kaikki asiasta kiinnostuneet kokemaan Ahvenanmaan vieraanvaraisuus.

Tarkempi matkaselostus ja ilmoittautumisohjeet tästä.

Toivomme kiinnostuneilta alustavia ilmoittautumisia, jotta näemme kiinnostuksen matkaa kohtaan. Joten olkaa yhteydessä.

Seuraamme tiiviisti koronapandemiasta annettavia ohjeita. Matkaan ei lähdetä, jos sitä ei koeta turvalliseksi. Päivitämme tarvittaessa lisätietoa.

Jaa