Johanna Rinnekari

Toimin MKN Yrityspalveluissa ProAgria Itä-Suomessa, pääasiassa Pohjois-Karjalan alueella. Toimenkuvaani kuuluvat maaseudun mikro- ja pk –yrityksille  liiketoimintasuunnitelmien, rahoitushakemuksten ja liiketoiminnan esiselvitysten laatiminen. Olen mukana arvioitaessa uuden liikeidean edellytyksiä ja perustettaessa yrityksiä.  Koordinoin ja suunnittelen yritystoiminnan kehittämiseen liittyviä hankkeita toimialoina elintarvike-, ravintola-  ja matkailuala sekä hyvinvointipalvelut että maatilan sivuelinkeinot.  
Minut on hyväksytty Neuvo 2020 maatilojen nykyaikaistamisen ja kilpailukyvyn parantamisen neuvonnan sisältökonaisuuden asiantuntijaksi. 

Sähköpostini myös johanna.rinnekari@proagria.fi

Tapahtumat

 • Joensuu 15.09.2017

  Kukkolan tilalla onnistuneet tilaisuudet

  Rauhallinen historiallinen ympäristö luo hyvät puitteet niin kokouksille kuin juhlillekin. Ympäristöstä mielenvirkeyttä.

 • Joensuu 13.03.2020

  Kasvisproteiinia kaikkiin keittiöihin -työpaja

  Työpajassa tutustutaan proteiinikasvien mm. herneen ja härkäpavun hyödyntämisen mahdollisuuksiin elintarvikeyrityksissä ja ravintoloissa.

 • Joensuu 03.04.2020

  Euroja viennistä ja erikoiskasveista

  RuoKasvu, Vastuullista proteiinia pöytään ja Viljellään viisaasti -hankkeiden viljelijäseminaari, Itä-Suomi

 • Joensuu 16.05.2020

  Kukkolan Kevätkiekaus

  Kukkolan Kevätkiekauksessa puutarhaneuvontaa, taimien vaihtotori, eläimiä, villiyrttineuvontaa, paikallisia tuotteita ym.

Hankkeet

Ota yhteyttä

Palvelut