Broileripannu

Liharuoat

Nopea ja maukas arkiruoka

Broileripannu
Kuva: Timo Viljakainen

Broileripannu

400 g broilerin rintafileetä tai valmiita suikaleita
3 kpl porkkanaa
1 sipuli
2-3 kpl valkosipulinkynsiä
puolikas purjo
2 punaista paprikaa
2 dl vettä
2 dl ruuanvalmistuskermaa tai kookosmaitoa
4 rkl tomaattipyreetä tai ketsuppia
0,5 tl mustapippuria
1 rkl öljyä tai juoksevaa margariinia paistamiseen

Kuori ja paloittele kaikki kasvikset. Viipaloi broileri annospaloiksi. Paista palat kauniin ruskeiksi joka puolelta.

Lisää porkkanat, sipuli ja vähän vettä pannuun broilereiden seuraksi. Anna hautua 10–15 minuuttia.

Lisää paloitellut purjo, paprikat, kerma ja pyree.

Hauduta vielä 10-15 minuuttia. Mausta mustapippurilla.

Tarjoa pata keitettyjen perunoiden tai kasvissoseen kanssa.