19.01.2021 Juuresten kalpea kuningas on paahdettuna parhaimmillaan Palsternakka maustaa, pehmentää ja mehevöittää ruoan kuin ruoan
06.10.2020 Ekologinen härkäpapu tuo proteiinia pöytään Kotimainen härkäpapu on mainio vaihtoehto ulkomaisille palkokasveille.
08.09.2020 Lapset laittavat innolla käsiä multaan – ruokataju lisääntyy Päiväkotilapset ovat kasvattaneet kasveja, bokashoineet ja saaneet tärkeitä kokemuksia ruoantuotannosta MKN-asiantuntijoiden opastuksella
31.08.2020 Suomalaisen ruoan päivää vietetään 4.9.2020 Suomalainen ruoka on ainutlaatuinen yhdistelmä puhtautta, osaamista ja vastuullisuutta – ja siksi oman merkkipäivänsä ansainnut!
19.08.2020 Tuottajat ja kuluttajat kohtaavat Osta tilalta! -päivänä 12.9. Tapahtumapäivä kutsuu juhlistamaan ruoan tuottajia ja lähiruokaa, tutustumaan maaseudun elämään tekemään ostoksia suoraan tilalta.
13.08.2020 Kotimainen kesäkurpitsa ja munakoiso – hyödynnä monipuolisesti sesongin maut Runsassatoinen kesäkurpitsa taipuu moneen. Sen ja munakoison avulla on helppo lisätä kasviksia ruokavalioon.
12.06.2020 Loistavaa lähiruokaa pöytään kesät talvet Kotimainen peruna on loistavaa lähiruokaa ja mikä parasta, varsin ekologinen valinta.
09.06.2020 Lähde mukaan Ahvenanmaan sadonkorjuujuhlaan 17. - 19.9.2020 Lähden mukaan ja koe Ahvenanmaan sadonkorjuujuhla kanssamme.
08.06.2020 Impin ilta-ajoissa 11.6. maa- ja kotitalousnaiset pyöräretkillä tukemassa paikallisia yrittäjiä Yhteisöllisillä retkillä on tarkoitus tutustua lähialueiden luonto-, kulttuuri tai yrityskohteisiin.
18.05.2020 Hetemäen exit- ja jälleenrakennustyöryhmälle: neuvontajärjestöjä tarvitaan koronakriisin jälkihoitoon Valtakunnallisen neuvontajärjestön näkökulmasta keinoja ja osaamista kriisistä selviytymiseen löytyy.
23.03.2020 Suosi kotimaista – erityisesti pienyrittäjät tarvitsevat nyt tukea Nyt erityisesti on aika suosia kotimaista ja huolehtia suomalaisen ruoantuotannon tulevaisuudesta.
13.02.2020 Ilmastoystävälliset ruokavalinnat vaalivat terveyttä Kasvisten käyttöä lisäämällä voi vaikuttaa ympäristön tilaan ja omaan terveyteensä.
14.01.2020 Ehdota Itä-Suomen maistuvinta maaseutuyritystä! Taas on aika valita Maistuvin maaseutuyritys
23.05.2019 Maa- ja kotitalousnaisilta vinkit kevään juhliin Nappaa tästä Maa- ja kotitalousnaisten vinkit herkullisiin juhliin!
20.09.2018 Osta Tilalta! –päivää vietettiin lauantaina 15.9. Pohjois-Savon tiloilla. Mukana oli yhteensä 13 tilaa, artikkelissa nostettu esille Tuominotkon tila sekä Haukivilla
19.01.2018 Ruokahukkapöydät huomataan Naisvoimaa-viikolla 29.1. - 4.2.2018 Hukkaruokapöydillä kiinnitetään kuluttajien huomio ruokahävikin syntymiseen ja tavoitellaan ruokahävikin vähentämistä.
06.09.2017 Ehdota Maistuvinta maaseutuyritystä Hämeestä, Kymenlaaksosta, Pirkanmaalta ja Uudeltamaalta Mikä antaa elämyksiä? Mistä tulee hyvä mieli? Mikä tuo ihmisiä yhteen? Mikä kruunaa hetken omien ajatusten kanssa? Tietysti hyvä ja maistuva
01.09.2017 Ehdota Pirkanmaan Maistuvin yritystä Mikä antaa elämyksiä? Mistä tulee hyvä mieli? Mikä tuo ihmisiä yhteen? Mikä kruunaa hetken omien ajatusten kanssa?
12.06.2017 European Region of Gastronomy Haemme European Region of Gastronomy -statusta, hakemuskirjan julkaisu 14.6.2017
24.05.2017 Yli tuhat impiä saunoo 11.6.2017 Impi saunoo! -tempauksissa nautitaan saunasta ja luonnonantimista – sekä villiyrttiherkkuina että ihanina hemmotteluhoitoina.