100 hyvää Suomesta kilpailussa mukana Pielavedeltä Simo Lapin Lumme-vati

Pian valitaan yhdessä sata tuotetta tai palvelua jotka saavat Suomi 100 -tunnuksen käyttöönsä vuoden 2017 ajaksi. Äänestys alkaa 15.2. klo 9. Äänestää voi vain kerran ja nopeus on valttia, sillä äänestys sulkeutuu, kun sata ensimmäistä tuotetta tai palvelua on saanut sata ääntä.

Taidekäsityö Simo Lappi Pielavedeltä on mukana 100 Hyvää Suomesta kilpailussa, jossa valitaan 100 tuotetta tai palvelua, jotka ovat äänestäjien mielestä Suomi 100- tunnuksen arvoinen. Simo Lappi on pitkän linjan käsityöläinen ja hänen käsissään puu ja siitä valmistetut tuotteet ovat kauniita ja käyttötarkoituksen mukaisia.

Lumme vati

Taidekäsityö Simo Lappi

Suomen sadoissa järvissä kukkii lumme. Korinpunojan käsissä on syntynyt "Lumme" vati tarjoiluun ja sisustukseen. Tuotteilla on Maakuntien Parhaat-laatumerkki ja mallisuoja. Lumme-vati on valmistettu suomalaisesta puusta. Puun jalostus Suomen 100-vuotiaassa historiassa elinkeinona ja tulonlähteenä on ollut tärkeä niin pienessä kuin suuressakin mittakaavassa. Lumme-vati on esimerkki puunjalostuksen ja käsityöläisyyden yhdistymisestä valmiiksi tuotteeksi.

Täältä pääset tutkimaan muita ehdokkaita ja äänestämään.

https://100hyvaasuomesta.fi/ 

Jaa