Kansainvälistä kokemusta Erasmus+

ProAgria Itä-Suomi on  hakenut ERASMUS+- liikkuvuushanketta, jonka avulla voimme lähettää henkilöstöämme ulkomaisiin kohteisiin joko ns. jobshadowing jaksolle (työssäoppiminen) tai huippuseminaareihin eri Euroopan maihin.

Painotuksena tässä liikkuvuushankkeessa ovat ilmastoviisas maatalous, luomutuotanto, digitalisaatio ja tiedon hyödyntäminen sekä talouden hallinta-, johtamis- ja strategiataitojen kehittäminen

Maa- ja kotitalousnaisten asiakaspintaan haetaan Euroopasta oppia ja malleja  liittyen kuluttajakäyttäytymisen muutoksiin ja trendeihin, elintarvikkeiden lyhyisiin toimitusketjuihin sekä matkailuun vastuullisuuden ja kulttuurireitistöjen rakentamisen näkökulmasta.

Kohdemaita ovat mm. Ruotsi, Tanska, Hollanti, Portugal, Irlanti, Viro ja Italia. Korona epidemian takia hankkeen toteutus tulee viivästymään siihen saakka, että on turvallista osallistua ulkomaisiin liikkuvuustehtäviin, samoin kohteetkin voivat muuttua samasta syystä. Tällä kertaa liikkuvuuksiin osallistuu 20 henkilöä eri puolilta ProAgria Itä-Suomen aluetta.

Hankkeen toiminta - aika on 1.1.2020 - 31.5.2021 Korona pandemian takia hankkeelle on haettu jatkoaikaa.

Hankevastaava: Marja Pulkkinen p. 040 301 2438, marja.pulkkinen@proagria.fi

 


Yhteydenottopyyntö

Jaa