Kansainvälistä kokemusta Erasmus+ ProAgria Itä-Suomen asiantuntijoille kansainvälistä oppimista ja tiedonhankintaa. Hankkeen toiminta aika 1.1.2020-31.5.2022
Green Care laatumerkkiryhmä Yritysryhmä-hanke Green Care laatujärjestelmän käyttöönotto. Toiminta-aika 5.3.2020-31.12.2021.
Kädet multaan -aktiivisen ruokakansalaisuuden toimintamalli Kädet multaan – aktiivisen ruokakansalaisuuden toimintamalli varhaiskasvatukseen, kouluihin ja paikallisyhteisöihin
Melalahden vesistökunnostusselvitys Paltamon Melalahden alueen luontoarvot selvitetään tulevia rantojen kunnostustoimenpiteitä varten.
Kantri-Sampo Tavoitteena on yhteistyö yli toimialojen, uudenlaiset toimialoja yhdistävät tuotteet, palvelut, innovaatiot sekä lähialuetuotannon tilaustoi
KAIPO-verkko Kainuun ja Pohjois-Karjalan vesistökunnostusten asiantuntija- ja toimijaverkostojen vahvistamishanke
European Region of Gastronomy Juhlavuosi -hanke Keskiössä on gastronomia, joka tarkoittaa ensiluokkaisista raaka-aineista valmistettujen ruokien tuntemusta ja niiden valmistamista.
Liiketoimintaosaamista Pohjois-Savon ruokamatkailuun – Gastro Business- hanke Hankkeessa kehitetään maakunnan elintarvike-, matkailu-, hyvinvointi- ja luovien alojen yritysten vastuullisen ruokamatkailun osaamista.
Gastronominen silta maailmalle – elintarvikeyritysten yhteistyön avaus Yritykset kehittää kansainvälistä osaamistaan,yhteistyötä kansainvälistyvien pienyritysten kanssa ja luovat kontakteja liiketoiminnan tueksi
Maistuva Kainuu Kainuun elintarvikealan strategia ja koordinointi. Toiminta-aika on 1.4.– 31.12.2019. PÄÄTTYNYT
TUOVILANLAHTI-LIVE TO THE LOCAL Yritysryhmähankkeen tavoitteena on saada Tuovilanlahdelle toimiva kylätoimija- ja yritysverkosto.1.6.2019-31.1.2021. PÄÄTTYNYT
Maakuntarajat ylittävä ProAgria Itä-Suomi Koulutusohjelma tukee henkilöstöä ja johtoa yhdistymistilanteessa. Toteutusaika 1.1.2018-31.12.2021.
Yhteinen ympäristö - elinvoimaa ympäristöstä Tavoite luoda uusia ympäristön- ja maisemanhoitoon perustuvia palveluita ja lisätä palveluntarjoajia.
Sisältöä kulinaristille kulttuurista Luodaan elämyksellisyyttä, tarinoita ja palveluita Via Karelia -reitin matkailijoille. Toiminta-aika 1.4.2019-30.3.2021
Marjataito 2 -hanke Tukkumarkkinoille ja elintarviketeollisuuteen suuntautuvaa mansikan ja herukan tuotantoa Kainuussa ja Pielisen-Karjalassa. Päättyy 31.5.2020
Ruokatreffit keittiössä Ruokatreffit keittiössä -projektin tavoitteena on lisätä syrjäytymisvaarassa olevien nuorten hyvinvointioppimista.
Tulevaisuutta luonnontuotteista – villiyrtit ja sienet Hankkeessa järjestetään keruuvalmennuksia Pohjois-Karjalassa vuosina 2019 - 2021.
ProYritys edistää maaseudun liiketoiminnallisia innovaatioita ja lisätä maaseudun yritysten kannattavuutta. Toteutusaika 1.9.2018 – 31.10. 2020..
EUREGA - EUropean REgions of GAstronomy building resilience and creating economic growth EuReGan tavoitteena on ruokakulttuurin ja gastronomian huomioiminen eri strategioissa ja politiittisissa tavoitteissa