Kuningatar-juustoleipäsalaatti

Raikas kesäsalaatti tuoreista marjoista ja juustoleivästä

Kuningatar-juustoleipäsalaatti
Kuva: Timo Viljakainen

Kuningatar-juustoleipäsalaatti

4 annosta

n. 200 g juustoleipää
1 ruukku jääsalaattia
rucolaa
1⁄2 tuorekurkku
n. 3 dl mustikoita ja vadelmia

Kastike
tuoreita yrttejä, esim. ruohosipulia tai sitruunamelissaa
3/4 dl oliiviöljyä
1/4 dl tummaa balsamicoa
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
ripaus sokeria

  1. Kuutioi juustoleipä suupaloiksi.
  2. Huuhtele, kuivaa ja revi salaatit tarjoiluastiaan. Suikaloi kurkku ja ripottele salaatinlehtien päälle. Lisää marjat.
  3. Hienonna yrtit. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja valuta salaatin päälle.