Asiantuntemusta sienistä

Opi hyödyntämään sieniä monipuolisesti

Sienistä saa ilmaista, herkullista ja terveellistä makua ruokiin. Syötävät ja kaupalliseen käyttöön poimittavat kasvit on kuitenkin syytä tunnistaa huolellisesti ja käsitellä oikein. 

Asiantuntijamme tarjoavat koulutusta sienten käyttöön. Kursseilla ja luennoilla saat tietoa sienten tunnistamisesta ja opit niiden turvallisesta käytöstä.

Koulutusta, kursseja ja luentoja

Maa- ja kotitalousnaisten sieniasiantuntijat tarjoavat monipuolista koulutusta sienistä.

Ruokakursseilla saa monipuolisia elämyksiä sienten käytöstä keittiössä. Kurssi voidaan yhdistää myös sieniretkeen tai -luentoon. Kurssilla käytetään sieniä saatavuuden mukaan.

Luennolla saat tietoa syötäväksi kelpaavista, turvallisista sienistä sekä niiden käytöstä ruuanvalmistuksessa.

Kauppasienineuvoja-kurssin käyneet asiantuntijat kouluttavat myös kauppasienipoimijoita.  Poimijakortista on hyötyä etenkin, jos sieniä poimii myytäväksi. Kauppasienineuvoja kouluttaa poimijat tunnistamaan kerättävät sienet, keräämään sienet niin, että ne täyttävät kaupalliset laatuvaatimukset sekä käsittelemään sienet oikein.

Tiedotamme tulevista sienikursseista, poimijavalmennuksista ja muista tilaisuuksista tapahtumasivuillamme. Voit myös kysyä tarjousta sienikurssista yhdistyksellesi, yrityksellesi tai vaikka kaveriporukalle.

Ota yhteyttä alueesi Maa- ja kotitalousnaisten asiantuntijoihin ja kysy lisää!

 

Jaa