Kunnostusyhdyshenkilöt

 

Etsitään kunnostusyhdyshenkilöitä

 

Etsimme KAIPO-hankkeen toimijaverkostoon aktiivisia paikallistoimijoita, joille tarjotaan koulutusta erilaisiin vesistökunnostuksiin ja vesienhoitoon liittyviin asioihin. Yhdyshenkilöksi voi hakea kuka tahansa vesistöjen tilasta ja kunnostuksesta kiinnostunut.

Koulutustilaisuudet järjestetään syksyllä 2020 ja niiden aikataulu vahvistetaan kesällä. Koulutustilaisuuksia on vuoden aikana neljä, joista osa on maakunnallisia ja osa Kainuun ja Pohjois-Karjalan yhteisiä. Koulutukset ovat maksuttomia.

Paikallistoimijoista tulee kunnostusyhdyshenkilöitä, jotka toimivat viranomaisten ja asiantuntijoiden tiedon ja osaamisen välittäjinä. Kunnostusyhdyshenkilö tietää, mistä kysyä lisää ja osaa ohjata eteenpäin. Kaikkea ei tarvitse tietää – eikä yksin kukaan asiantuntijakaan tiedä.

Kunnostusyhdyshenkilöksi voi hakea kuka tahansa vesistöjen tilasta ja kunnostuksesta kiinnostunut kainuulainen tai pohjoiskarjalainen henkilö. Alan koulutusta ei tarvitse olla. Kunnostushenkilöksi voit hakeutua yhteydenotto-lomakkeella

 

Kunnostusyhdyshenkilöitä on löytynyt

Tällä hetkellä kunnostusyhdyshenkilöksi on ilmoittautunut kuusi henkilöä Pohjois-Karjalasta ja kolme henkilöä Kainuusta. Mukaan mahtuu, vaikka tavoitteemme täyttyikin. Ensimmäinen yhteinen kokoontuminen pidetään etäyhteydellä ti 11.8. klo 17.30-19.

Ota yhteys, jos haluat mukaan!

 

Jaa

Hanketoimijat

Palvelut