Tilaisuudet

2021

Keväällä 2021 KAIPO-verkossa järjestetään alueellisia Vaikuta vesiin -etätilaisuuksia. Tilaisuuksissa tutustutaan alueellisten vesienhoitosuunnitelmien ja toimenpideohjelmien ehdotuksiin ja muihin vesienhoidon ajankohtaisiin asioihin. Järjestämme myös avoimia tiedotustilaisuuksia eri aiheista, mm. kosteikkojen perustamisesta ja rahoituksesta.

Ehdotuksista alueellisiksi vesienhoitosuunnitelmiksi ja toimenpideohjelmiksi voi antaa palautetta 14.5.2021 asti.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan:

31.3. Vaikuta vesiin - tutustu vesienhoitosuunnitelmaan alueellasi: Joensuu, Liperi, Heinävesi, Outokumpu, Rääkkylä, Kitee ja Tohmajärvi

14.4. Vaikuta vesiin: Ilomantsi, Juuka, Kontiolahti, Polvijärvi, Lieksa ja Nurmes

 -  Vaikuta vesiin -tilaisuuksien materiaalit löytyvät nettisivulta alempaa kohdasta Materiaalit.

28.4. Vaikuta vesiin: Kainuu

Muut tilaisuudet:

20.4. Kosteikkoilta

Luonto- ja vesistökunnostusyrittäjä Janne Raassina  ja suunnittelija Holtti Hakonen Suomen riistakeskuksesta esittelivät erilaisia kosteikkoja ja rahoitusmahdollisuuksia. Kosteikkoillassa esitelty materiaali löytyy nettisivulta alempaa kohdasta Materiaalit.

Järjestämme myös säännöllisesti koulutuksia ja tapaamisia KAIPO-verkon kunnostusyhdyshenkilöille. Toimintaan voi tulla mukaan milloin vain.

Saat ajankohtaisen tiedon tulevista tapahtumista Facebook-sivultamme tai tilaamalla KAIPO-verkon uutiskirjeen. Uutiskirjeen voi tilata etusivun lomakkeella tai tapahtumailmoittautumisen yhteydessä. Voit myös ehdottaa meille, mistä vesistöihin liittyvästä aiheesta haluaisit kuulla keskustelutilaisuuksissa lisää.

2020

KAIPO-verkko järjesti keväällä 2020 Vaikuta vesiin -kuntatilaisuuksia, jotka pidettiin pääosin etänä koronaepidemian vuoksi. Pohjois-Karjalassa ehdittiin pitämään tilaisuudet kunnantaloilla Kontiolahdella ja Outokummussa. Loput tilaisuudet sekä Pohjois-Karjalassa että Kainuussa järjestettiin useamman lähikunnan yhteisinä etätilaisuuksina. Tilaisuuksissa kerrottiin vesistökunnostusten rahoituksesta ja toimintamahdollisuuksista sekä erilaisia esimerkkejä paikallisista vesistökunnostuksista. Tilaisuuksiin osallistui yli 100 henkilöä.

Syksyllä 2020 KAIPO-verkko järjesti tilaisuuksia kunnostusyhdyshenkilöille, ja kaikille avoimen tilaisuuden vesienhoidon rahoituksesta.

Menneiden tilaisuuksien materiaalit löytyvät Materiaalit -kohdasta.

Jaa

Materiaalit

Hanketoimijat

Palvelut