Uusin lehti 3/2021

Villisiat johtivat juurileipään

Kaisa ja Tommi Kinnari innostuivat villisioista. Koronavuonna yritys laajeni omaan leipomoon. Kaisa leipoo juurileipipä vanhoista maatiaislajikkeista.

Kohta saa raparperia!

Pian ensimmäiset raparperit tulevat esiin. Ruokaneuvot antavat kevään parhaat käyttövinkit. Kokeile Raparperivuohenjuustosalaattia tai tee herkullista simaa.

Kana voi vipeltää vapaasti

Elina Lindströmin Ellun kanat ja munat - kanalassa kanat saavat kuopsutella vapaasti. Free range -munat maistuvat ja kaikki otetaan tilalla talteen. Lue lisää lehdestä.

Kasvata omat kukat kimppuun

Daalioita, olkikukkia, revonhäntiä. Kasvata omassa puutarhassa ihana kimppukukat.

Tekeville käsille: tee upea makrame-seinäkoriste

Lue nämä ja muut ihanat jutut uusimmasta lehdestä!

Jaa