Kainutlaatuinen kosketus

Kainutlaatuinen kosketus

25.03.2020 - 27.03.2020

Valtakunnallinen maaseutumatkailuyrittäjien ja -kehittäjien seminaari Kajaanissa. Ilmoittautuminen päättyy 10.3.Tule aitojen asioiden pariin

Kainutlaatuinen kosketus

– tervetuloa seminaariin Kajaaniin

 

Valtakunnallinen maaseutumatkailuyrittäjien ja -kehittäjien seminaari järjestetään Kajaanissa 25.3.-27.3.2020. Seminaarin teemoina ovat kulttuuri- ja ruokamatkailu, tapahtumapaikkana Kongressi- ja kulttuurikeskus Kaukametsä.

Seminaari nostaa esille kulttuurin ja ruokamatkailun merkityksen matkailulle. Luvassa on innostavia yrittäjäpuheenvuoroja, mielenkiintoisia retkikohteita, tunnelmallinen iltatilaisuus sekä Kainutlaatuinen makumatka -tuotetori. Puhujien joukossa ovat maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä, Kajaanin runoviikon taiteellinen johtaja, näyttelijä Kati Outinen sekä perjantaina seminaarin päättävä professori Esko Valtaoja.

Torstaina valittavissa on kolme eri retkeä:

1. Ruokaa, juomaa ja seikkailuja Vaarojen maisemissa (Haapala BnB ja VuokattiSafaris)
2. Makumatka jätin herkkupöytään (Jättiläisenmaa)
3. Kartanotunnelmaa ja Eino Leinon jalanjälkiä (Kartanohotelli Karolineburg, Paltaniemen kuvakirkko, Eino Leino talo)

Iltajuhlassa palkitaan ansioituneita maaseutumatkailutoimijoita/-yrityksiä. Näiden joukossa ovat myös Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaisten palkitsemat Maistuva Maaseutu -yritykset Kainuusta, Pohjois-Savosta ja Pohjois-Karjalasta.

Koko ohjelma ja ilmoittautumisohjeet löytyvät osoitteesta www.lomalaidun.fi/maaseutumatkailuseminaari  sekä Facebookista nimellä Maaseutumatkailuseminaari.

Ilmoittautuminen päättyy 10.3.

Seminaarin järjestäjinä toimivat Lomalaidun ry ja Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry yhteistyössä alueellisten järjestäjätahojen kanssa, jotka Kainuussa mm. Itä-Suomen Maa- ja Kotitalousnaiset/ProAgria Itä-Suomi ry, Kainuun Liitto, Kainuun Etu, Kajaanin ammattikorkeakoulu KAMK sekä Kainuun ammattiopisto KAO.

Lisätietoja: Henna Hietakangas

MKN Itä-Suomi
puh. 044 3201587
henna.hietakangas@maajakotitalousnaiset.fi

Tapahtuman ajankohta: 25.03.2020 08:30 - 27.03.2020 15:00
Postinumero ja -toimipaikka: 87100 Kajaani
Hinta: Kts ilmoittautumistiedoista
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 10.03.2020 16:00

Jaa

Tapahtuman henkilöt

Palvelut