Ruokalahjoja kotikeittiöstä

Ruokalahjoja kotikeittiöstä

10.12.2020

Ruoka-asiantuntija Marja Niskanen neuvoo tekemään persoonallisia ruokalahjoja.

”Antti joulun alottaa. Tuomas tupaan taluttaa ~ Joulu loppuu loppiaiseen Nuutinpäivään kumminkin”.

Itse tehty ruokalahja on persoonallinen tapa muistaa juhlijaa. Lahjan saaja tietää, että lahja on ajatuksella valmistettu ja juuri hänelle tarkoitettu. Ruokalahjoina voi antaa säilykkeitä (hillot, marmeladit, chutneyt ja pikkelssit jne.), leipää, keksejä, kakkuja, karkkeja, juomia ja vaikkapa itse maustettuja öljyjä ja viinietikoita. Perinteiset reseptit ovat varmoja, mutta jos lahjansaaja on kokeilunhaluisempi voi rohkeasti kokeilla uusia makuja.

Ruokalahja on hyvä lahja henkilölle, jolla on jo kaikkea tai hänelle, jolla ei ole aikaa tehdä herkkuja itse. Joulu on perinteisesti ruokalahjojen aikaa, mutta myös muina juhlapäivinä voi ilahduttaa maistuvalla tuliaisella

Lisätiedot: Marja Niskanen, marja.niskanen@maajakotitalousnaiset.fi

Torstaina 10.12. klo 17 ja perjantaina 11.12. klo 17 ERG-toimistolla Puijonkatu 14, Kuopio, ryhmille tilauksesta
Hinta: 15 €/hlö. Jokainen valmistaa kaksi pientä ruokalahjaa mukaan sekä maistellaan  yksi ruokalahja glögin kanssa paikan päällä. 
Varaukset: 4.12. mennessä, marja.niskanen@maajakotitalousnaiset.fi, 0400 905 782
Kesto: 2 h

Tapahtuman ajankohta: 10.12.2020 17:00 - 19:00
Lähiosoite: Puijonkatu 14
Postinumero ja -toimipaikka: 70100 Kuopio
Hinta: 15
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 04.12.2020 00:00

Jaa

Tapahtuman henkilöt