Webinaari: Lähituotteilla makua lautaselle - koko ruokaketjun toimijoiden kohtaaminen

Webinaari: Lähituotteilla makua lautaselle - koko ruokaketjun toimijoiden kohtaaminen

27.10.2020

Tule kuulemaan, miten lähituotteiden käyttöä voidaan lisätä ravintoloissa.

Tervetuloa mukaan Lähituotteilla makua lautaselle -webinaariin 27.10. klo 14:00-15:30

Webinaari järjestetään korona-pandemian vuoksi maaliskuulta peruuntuneen Lähituotteilla makua
lautaselle -tapahtuman tilalla.Tilaisuus on avoin ruoka-alan toimijoille: elintarviketeollisuus, alkutuotannon jalostajat, julkinen sektori ja ravintolat.

Miksi osallistua?
1. Saat tietoa Pohjois-Savon lähi- ja luomutuotemarkkinoista.
2. Voit esittää kysymyksiä paneelikeskustelun osallistujille.
3. Voit osallistua kätevästi omalta tietokoneelta.
4. Tilaisuudessa nousevien kysymysten ja asioiden käsittelyä jatketaan keväällä 2021 järjestettävässä
livetapahtumassa.

Ohjelma
Tilaisuuden avaus
Katsaus Pohjois-Savon lähi- ja luomutuotemarkkinoihin
Kommenttipuheenvuorot
• Pesolan Pihviliha, Antti Niskanen, tuottaja
• Siilinjärven ruokapalvelut, Sirpa Kurki, ruoka- ja puhtauspalvelujohtaja
• Kalavapriikki, Jari Korhonen, toimitusjohtaja

• Ravintolamestarit, Janne Tirri, keittiömestari, Kuopion Klubi
Paneelikeskustelu - Konkretiaa lähituotteiden hankintaan
Tilaisuuden yhteenveto ja päätös

Ilmoittautuminen 23.10. mennessä: https://link.webropolsurveys.com/EP/42815EA14D219904

Webinaarin osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille maanantaina 26.10.
Lisätietoja Anu Arolaakso, anu.arolaakso@sakky.fi, p. 044 785 4048

Webinaari kuuluu European Region of Gastronomy -hankekokonaisuuden koulutuksiin.
Lisätietoa hankkeista www.tastesavo.fi

Tapahtuman ajankohta: 27.10.2020 14:00 - 15:30
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 26.10.2020 00:00
Sukunimi Etunimi
Kun ilmoitat sähköpostisi, saat siihen vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Osoitetta käytetään tarvittaessa sähköisten tiedotteiden lähettämiseen.

Jaa

Tapahtuman henkilöt

Palvelut