27.10.2020
Tule kuulemaan, miten lähituotteiden käyttöä voidaan lisätä ravintoloissa.
Tervetuloa mukaan Lähituotteilla makua lautaselle -webinaariin 27.10. klo 14:00-15:30
Webinaari järjestetään korona-pandemian vuoksi maaliskuulta peruuntuneen Lähituotteilla makua
lautaselle -tapahtuman tilalla.Tilaisuus on avoin ruoka-alan toimijoille: elintarviketeollisuus, alkutuotannon jalostajat, julkinen sektori ja ravintolat.
Miksi osallistua?
1. Saat tietoa Pohjois-Savon lähi- ja luomutuotemarkkinoista.
2. Voit esittää kysymyksiä paneelikeskustelun osallistujille.
3. Voit osallistua kätevästi omalta tietokoneelta.
4. Tilaisuudessa nousevien kysymysten ja asioiden käsittelyä jatketaan keväällä 2021 järjestettävässä
livetapahtumassa.
Ohjelma
Tilaisuuden avaus
Katsaus Pohjois-Savon lähi- ja luomutuotemarkkinoihin
Kommenttipuheenvuorot
• Pesolan Pihviliha, Antti Niskanen, tuottaja
• Siilinjärven ruokapalvelut, Sirpa Kurki, ruoka- ja puhtauspalvelujohtaja
• Kalavapriikki, Jari Korhonen, toimitusjohtaja
• Ravintolamestarit, Janne Tirri, keittiömestari, Kuopion Klubi
Paneelikeskustelu - Konkretiaa lähituotteiden hankintaan
Tilaisuuden yhteenveto ja päätös
Ilmoittautuminen 23.10. mennessä: https://link.webropolsurveys.com/EP/42815EA14D219904
Webinaarin osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille maanantaina 26.10.
Lisätietoja Anu Arolaakso, anu.arolaakso@sakky.fi, p. 044 785 4048
Webinaari kuuluu European Region of Gastronomy -hankekokonaisuuden koulutuksiin.
Lisätietoa hankkeista www.tastesavo.fi