Kantri-Sampo Tavoitteena on yhteistyö yli toimialojen, uudenlaiset toimialoja yhdistävät tuotteet, palvelut, innovaatiot sekä lähialuetuotannon tilaustoi
European Region of Gastronomy Juhlavuosi -hanke Keskiössä on gastronomia, joka tarkoittaa ensiluokkaisista raaka-aineista valmistettujen ruokien tuntemusta ja niiden valmistamista.
Liiketoimintaosaamista Pohjois-Savon ruokamatkailuun – Gastro Business- hanke Hankkeessa kehitetään maakunnan elintarvike-, matkailu-, hyvinvointi- ja luovien alojen yritysten vastuullisen ruokamatkailun osaamista.
TUOVILANLAHTI-LIVE TO THE LOCAL Yritysryhmähankkeen tavoitteena on saada Tuovilanlahdelle toimiva kylätoimija- ja yritysverkosto.1.6.2019-31.1.2021. PÄÄTTYNYT
Sisältöä kulinaristille kulttuurista Luodaan elämyksellisyyttä, tarinoita ja palveluita Via Karelia -reitin matkailijoille. Toiminta-aika 1.4.2019-30.3.2021