European Region of Gastronomy Juhlavuosi -hanke Keskiössä on gastronomia, joka tarkoittaa ensiluokkaisista raaka-aineista valmistettujen ruokien tuntemusta ja niiden valmistamista.
Liiketoimintaosaamista Pohjois-Savon ruokamatkailuun – Gastro Business- hanke Hankkeessa kehitetään maakunnan elintarvike-, matkailu-, hyvinvointi- ja luovien alojen yritysten vastuullisen ruokamatkailun osaamista.
Sisältöä kulinaristille kulttuurista Luodaan elämyksellisyyttä, tarinoita ja palveluita Via Karelia -reitin matkailijoille. Toiminta-aika 1.4.2019-30.3.2021
Kaurasta kaaliin, muikusta mustikkaan - Pohjolan superruoat lautaselle 2015-2016 Hankkeen tavoitteena on kannustaa ja innostaa lähellä kasvavien, "pohjoisten superruokien" käyttöön.
Kasvisaarteen arvoitus leikki-ikäisille 2015-2016 Hankkeen tavoitteena on lisätä leikki-ikäisten lasten kasvisten, hedelmien ja marjojen käyttöä.
Missä leipä kasvaa 2015–2016 Hankkeessa lisätään koululaisten tietämystä monipuolisesta ja terveellisestä ruokavaliosta.
Kainuulainen lähiruoka -hanke Elinvoimainen alkutuotanto, vahva luonnontuoteala sekä paikallisen jalostuksen lisääminen. 2010 - 28.02.2014